Forum

adidas ultra boost wit September 10, 2017 11:39 PM

By : yrtygvcxsAdidas heeft het adidas ultra boost wit Ultra Boost Uncaged Silhouette vrijgegeven in een volledig nieuwe kaki / bruine kleurenschema. Dit model is voorzien van een primeknitskel die geaccentueerd wordt met een comfortabele ribbed sokachtige kraag. Andere eigenschappen zijn: tonale platte katoenen top, een TPU hieleenheid, een full-boost middelzool, alles op een rubberen zool.

Adidas heeft Ultraboost Uncaged, adidas ultra boost uncaged het Ultraboost-concept geanalyseerd, een spinning thread die twee jaar geleden door de Duitse Mark werd gelanceerd en in New York. Ik moet zeggen dat deze schoen, Adidas zegt, heeft rekening gehouden met de medewerkers van de runners uit de hele wereld door de opmerkingen die recibiendo.Manteniendo was de essentie van deze luxe schoen die vernieuwd Adidas beton is de bovenste, beide in materiaal en ontwerp.

De nieuwe sneaker, adidas ultra boost 2.0 adidas UltraBOOST Uncaged Parley, laat zien dat duurzaamheid een belangrijke prioriteit voor adidas is. Het is de eerste massageschoen gemaakt van gerecycleerde materialen. 95% van de sneakers zijn gemaakt van kunststof afval van de stranden van de Maldiven. De overige 5% zijn gemaakt van gerecycled polyester. De productie van de exclusieve schoen omvat het herstellen van de herstelde oceaanplastica in speciale garens.

Dit maakt het mogelijk adidas ultra boost zwart om 11 plastic flessen voor elk paar schoenen te recyclen. Het schoenontwerp is geïnspireerd door oceaangolven, een geweldige manier om de duurzaamheid te vieren. Toen Adidas Ultraboost een schoen was met een eigenaardige verschijning, heeft Finishing Uncaged een nieuwe blik op je stijl gebracht.

http://www.besportmall.com


To post a comment please register or sign in