Forum

Nike Roshe Run NM Sneakerboot “Bamboo” July 14, 2017 3:58 AM

By : rfhgdfhf

Alles wat ik nu moet doen is het vinden van een part-time baan. Ik ben een fervent sneakerhead al 40 jaar. Van loopschoenen aan mijn ware passie, basketbal schoenen, ik zelf meer paren schoenen dan ik kan tellen. Nike, Adidas, Under Armour, en Reebok dalen sommige behoorlijk ziek kicks op dit moment. Als je net als een sneakerhead net als ik, kun je echt niet wachten tot morgen toen het nieuws van een nieuwe sneaker daling zal worden aangekondigd. Te veel paren van Nike schoenen voor basketbal? Ik kan niet geloven dat ik dat net zei. Hoe kan er mogelijk te veel kleurstellingen van de beste gemaakte schoenen voor basketbal? Eigenlijk is er geen manier dat Nike te veel verschillende kleurstellingen van hun basketbal schoenen kunnen www.spuitbedrijfboetkanters.nl maken. Voor mezelf en alle andere hondsdolle sneaker fanatici, is er geen betere tijd dan nu om een ​​sneakerhead zijn. Geen tijd in de geschiedenis van basketbalschoenen heeft verstrekt sneakerheads met zo veel verschillende opties bij de aankoop van een paar trappen. Dat is een heel goede zaak. Tenzij je een obsessief-compulsieve sneakerhead zoals ik. Als je, zoals ik, zijn een van de honderden basketbal schoen fanatici die lijdt aan OCD, u volledig begrijpen de tegenstrijdige gevoelens die worden opgewekt door de dagelijkse waarneming van een zieke nieuwe sneaker druppel. 

Letterlijk elke dag brengt een nieuw colorway in een Nike schoen voor basketbal. De immens populaire Hyperdunk 2011 had in minstens 30 verschillende kleur versies vrijgegeven van de laatste keer dat ik geteld. De Hyperfuse 2011 is niet ver achter in de hoeveelheid kleurstellingen die zij heeft uitgebracht. Tenzij je de telling van de Hyperfuse 2011 Low. In dit geval overtreft de Hyperfuse het Hyperdunk in hoeveelheid releases. En dat is slechts twee Nike modellen onder een aantal die ze te bieden hebben. Hier is het dilemma. Aan de ene kant ik hou van een eindeloze hoeveelheid verschillende paren basketbalschoenen cop. Aan de andere kant is het onbeperkt aantal kleurstellingen die Nike produceert uiteindelijk vertaalt zich in een enorme hoeveelheid geld. Een enorme hoeveelheid geld heb ik niet. Maar misschien ben ik gewoon onredelijk. Heb ik echt speel genoeg basketbal te rechtvaardigen bezit 100 paar schoenen. Natuurlijk niet, maar mijn OCD gewoon laat me niet volledig te begrijpen dat feit. En Nike Dames Nederland Air Max 2017 3 Grand Paars Roze Oranje bovendien, het basketbalveld is niet de enige plek om een ​​zieke paar basketbal kicks rocken. 

Het was echt niet zo lang geleden dat er een nieuwe Nike basketbal sneaker daling betekende een sneakerhead had slechts een keuze uit een witte of zwarte colorway. Alle nieuwe kleuren en ontwerpen op basketbalschoenen is een droom die uitkomt voor deze veroudering sneakerhead. In de afgelopen jaren Nike schoenen voor basketbal hebben vrijgegeven in sommige onvoorstelbare edities. Snakeskin texturen, 3D-mogelijkheden, en een Digi-Camo patroon zijn slechts enkele van de verbazingwekkende ontwerpen die we hebben gezien gebruikt op een basketbalschoen. De kleur blauw is altijd al een populaire kleur die is gebruikt op basketbal schoenen geweest. Ongeacht wat schaduw deze kleur wordt gebruikt, sneakerheads lijkt altijd een schoen die druppels in blauw houden. En waarom zouden ze niet? Blauw, volgens de kleur deskundigen, wordt gezien als de kwaliteiten van betrouwbaarheid en betrokkenheid. Twee attributen dat spel elke basketballer verheffen naar een ander niveau. Dus is het logisch dat als je schommelstoel een blauwe paar trappen op de baan, je bent als betrouwbaar en betrokken als een basketbal speler kan krijgen. De nieuwe Nike Hyperdunk 2011 schoen is een perfecte schoen om uw betrouwbaarheid en betrokkenheid tonen. 

De Varsity Royal / White colorway dat is gedaald niet alleen een scherp het kijken schoen, het is gebouwd in overeenstemming met Nike's meest innovatieve prestaties ontwerp-normen. Nike Flywire constructie wordt gebruikt op de bovenkant van de schoen en voldoet aan de voet tijdens het afspelen onnodige bewegingen te minimaliseren. Dit 
Nike Dames Nederland Air Max 2017 3 Grand Paars Roze Oranje
Flywire maakt het ook mogelijk voor maximale ondersteuning terwijl het verstrekken van een lichtgewicht rit. Daarnaast wordt Nike Phylon demping te zien in de tussenzool voor de ultieme lichtgewicht bescherming tegen stoten. Een massief rubber visgraat zool wordt hier en creëert het hoogste niveau van ondersteuning en tractie. Deze nieuwe blauwe schoen maakt gebruik van Varsity Royal uitsluitend op de bovenste. De tong, veters, en binnenvoering ook deze sterke blauwe kleur te gebruiken. De tussenzool, loopzool en een gedeelte van de hiel kraag zijn uitgevoerd in een schone White. Dit is een mooi ogende schoen. Het is betrouwbaar en betrokken. Oh, en als kleur experts ook hebben opgemerkt, betrouwbaar. Sinds 2008 is de Nike Hyperdunk heeft zeker een betrouwbare en betrouwbare schoen voor ballers geweest. 


To post a comment please register or sign in